Itse tulee ostettua hedelmä tiskistä vain näitä tunnettuja hedelmiä, joista mainittakoon korillooni joutuviksi banaani, omena, viinirypäleet, appelsiinit ja joskus päärynätkin.
Halu kokeilla on suuri, mutta kynnys niiden ostamiseen korea. Nyt olen tehnyt poikkeuksia. Päivänä eräänä ostin papaijan. Ostin tietenkin raa'an ja se oli hyvin kärttyisä suussani (onneksi sivistynyt miehikkeeni osasi kertoa ettei se ole kypsänä moinen). Laitoin sitä kuitenkin viipaleina kesäkurpitsan, herkkusienten ja tomaattien kera kalanpäälle ja uuniin. TOIMI!
Viikonlopulle ostin granaattiomenan ja pari passionhedelmää (tai kärsimyshedelmää... mistähän toikin nimi tulee?). Nyt ostin jopa kypsiä, eli etsin tiskistä ne kaikkein kurppasimman näköiset :D Mietin miten nämä oikein syödään? Sinällään? Ja niin niitä sitten maisteltiin... Sinällään...
Miehike kahmi molemmat lusikalla napaan saakka kuoristaan ja minä hienostelin ja kaivoin ne ensin kippoon ja sekoitin. Hedelmälihasten syönnin jälkeen sain vielä huitasta huiviin niistä irronneen mehun joka oli mieltsin namia!
Muuten hedelmät oli oikein nameja, mutta niiden koostumus sai vähän irvistelemään. Tottunut niin perinteisiin "pehmeä lihaisiin" hetelmiin.
Millähän lailla näitä muualla syödään? ja syödäänkö? Laitetaanko näitä kaveriksi jollekin muulle? Jäi niin kova into näihin kun maku oli hyvä, että nyt kiinnostaisi mitä näistä voisi väkertää...?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti